Proteinfluff

Jag har försökt mig på den här "nya" trenden proteinfluff. Jag har inget tålamod, och jag vispade och vispade men ändå så blev det inget fluff!

Jag använde mig utav ingredienser som jag hade hemma, så det blev frukt och bär i form av frysta jordgubbar och bananer, med en dl proteinpulver och lite vaniljyoghurt. Jag vispade i 15 minuter. Var det fel att använda sig utav yoghurt istället för mjölk? Ska jag använda mig av ägg också? Ska jag vispa ännu längre?

Hur gör ni ert proteinfluff?


Det blev lite müsli på också för att glädja sambon.


Kommentarer
Postat av: my

jag "halvtinar" typ 50-100g frysta bär, geggar ihop det med en skopa proteinpulver o sätter in i frysen 5-10 min, börja vispa, i med en halv dl iskallt vatten, sen är det klart på fem min :)

2012-04-11 @ 14:10:19
URL: http://fitnessguru.se/chubbylove
Postat av: Malin

Då ska jag testa det nästa gång istället!! Tack! :)

2012-04-11 @ 14:18:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0