Nya träningsskor

 
Under sommarmånaderna så har jag tyvärr varken haft motivation eller ork att ta mig till gymmet, men några promenader och joggingturer har det blivit. Dock har ju bloggen hamnat lite åt sidan som ni kanske märkt också... Men nu när hösten anlänt så har även träningssuget kommit tillbaka! Och jag hoppas att det kommer att märkas här i bloggen också :-)

I helgen tog jag mig faktiskt i kragen och begav mig till Stadium för att köpa nya träningsskor. I mina gamla skor fick jag ont i fötterna, vilket inte var så konstigt då jag inte ens hade köpt dem i en sportbutik för en ganska billig peng. Dessa är från Reebook och hade från börjat kostat 1200kr, men eftersom det var halva priset på dem + att jag fick medlemsrabatt så betalade jag bara strax under 500kr för dem ;)

Idag ska dem invigas så nu hoppas jag att dem hållet måttet!
 
 


Btw, måste visa er min godtrogna träningspåse också. Har haft den ganska länge nu och än så länge är den i ett skapligt skick men jag har börjat tröttna på den... Det finns ingen som vill byta denna påse mot en träningsväska med mig?


//Olivia

RSS 2.0