Min motivation...


Vad jag saknar min träningspartner (som är på semester i USA), motivationen sjunker snabbare än snabbast utan henne!


Från bloggen Ventrikelflimmer.se

Dock har jag en annan "typ" av motivation som faktiskt har fått mig att gå ut och springa ca två kilometer två (!) gånger den här veckan och det är denna brud. En underbar vän från tiden då jag pluggade i Örebro som har kommit fantastiskt långt i sin viktnedgång. 

Erica - som hon heter, är ärlig (vilket jag tycker är viktigt i en träningsblogg) och berättar om hon faktiskt unnar sig lite godis ibland eller om hon kanske stöter på motgångar i sin resa. Hon skriver självklart om sina framgångar och uppnådda mål också!

Jag diggar och ser upp till henne som tusan så se till att kika in hos henne och läs mer, var bara tvungen att tipsa er om det :)

//Olivia


Jag ber om ursäkt...

för att jag är så dålig på att uppdatera... Men, jag har bestämt mig för att ta en paus i bloggandet under sommaren. Jag har märkt nu att bloggen ligger på en låg prioritet eftersom jobb tar så mycket tid, eleverna vill ha sina betyg...

Under sommaren så kommer jag att vara borta i USA på semester, sen ska jag jobba i Oxford. Min sommar försvinner och jag kommer inte att hinna med att varken träna eller uppdatera. Så, väl mött i höst istället!

Puss!

Malin

Träningslust och illamående


Jag håller med Malin, det är riktigt skönt att komma igång igen! Har man inte tränat på några dagar eller en vecka så är det ganska svårt att ta sig iväg till gymmet, men så fort man satt sin fot där inne igen så inser man hur mycket man faktiskt har saknat det! Sen är man fast, ännu en gång...

I torsdags när vi körde Combat och Functional toning så var jag riktigt taggad till en början! Dock höll det inte i sig så länge för när jag kom på att jag hade min sista intro-dag på nya jobbet dagen efter (som igår) så ville jag inte köra på fullt ut då jag var rädd för att få träningsvärk. Inte så kul att lyfta tunga bårer när man knappt kan stå kanske... Därför tog jag det rätt så lugnt vilket gjorde att jag inte var helt på topp.




Vet ni föresten hur det kommer sig att jag alltid blir så spyfärdig när jag tränar ben eller rygg? När jag tränar exempelvis armar (som jag älskar) eller mage så kan jag pressa mig mycket längre, utan att ens få den där jobbiga känslan. Men så fort jag får liiite extra mjölksyra i benen eller ryggen så kommer illamåendet direkt...

Beror det på att jag är svag i just de delarna och kommer det försvinna om jag tränar upp ben och rygg? Någon som känner igen sig?

//Olivia




Nu är vi igång igen!!

Yesbox, vi har börjat träna igen!! Och det känns så bra! =)

Jag kollade upp lite träningsbloggar för att kolla efter olika träningsprogram som folk har lagt upp. Och jag hittade en som jag fastnade för, visserligen så står det att det ska vara för viktminskning men jag och Olivia använde det som ett styrkepass. Vi vågade oss till och med in i läskiga-rummet på gymmet! Programmet hittar ni här.

Sen igår så gick vi på två pass tillsammans, ett combat-pass och ett functional toning-pass. Båda passen tränade väldigt mycket ben! Jag har inte så mycket emot att träna ben, eftersom jag är stark i benen. Vet inte vad Olivia säger om det... Men sen på andra passet när vi skulle börja träna axlar så trodde jag att jag skulle spy. Axlar och armar är min svaga sida, medan det är Olivias starka sida!

Men, kudos till mig är att jag orkade att göra (sammanlagt på tre olika set) 48 stycken armhävningar utan att ställa mig på knä, jag gjorde alla på tå! =). När vi gjorde armhävningarna så gjorde vi även tre andra övningar på rad, i tre omgångar! Efter det så var jag rätt så slut, eftersom det var myyyycket armar... Men skönt var det efteråt när jag märkte att jag verkligen hade klarat av det! Lilla jag, som är så svag i armarna, klarade av 48 armhävningar! SCORE! ;)

En till rolig nyhet är att jag har fått ett nytt jobb. Min höst kommer att vara awesome!

RSS 2.0